Divi WordPress Theme

Kadencë WordPress Theme – Krijues, Profesional & Biznes

Postuar 29, 2012 nga CroMagKrijues

cadenza wordpress theme Cadenza WordPress Theme  Creative, Professional & Business

Kadencë është një Wordpress theme për profesionistët e krijuese apo bizneset. Kjo është një plotësisht HTML 5 Tema Valid, ajo vjen me shumë karakteristika dhe ka disa opsione Faqja Kryesore.

Cadenza WordPress Theme Features

 • Fully HTML 5 Tema Valid
 • 3 Sliders and 4 homepage variations
 • 11 Predefined skins
 • Includes dark theme, with ability to change the body and content background from admin panel and make additional changes to css to create a white skin
 • Unlimited portfolios
 • Unlimited sidebars
 • A fair amount of shortcodes
 • Mbi 200 Fonts
 • Përkthimi i gatshëm
 • Powerful custom administration panel
 • Skin constructor. Changing the look of theme is extremely easy
 • 16 page templates
 • 6 Widgets porosi
 • 5 variations of portfolio view
 • Komente Threaded
 • Very detailed documentation
 • 2 Custom types for slider and portfolio management
 • Numerous CSS3 Enhancements
 • Ajaxified Contacts Page
 • Lightbox with Video support
 • Under Construction Page
 • Table generator from admin interface
 • PSD files for main elements

Demonstrim & Download Cadenza WordPress Theme


Rreth Autorit

CroMag

Për 15 vjet Blogim,Webhosting, Domain Regjistrimi, Marketing, SEO, Dizenjoja dhe WordPress, me një rekord të suksesshëm udhë të menaxhimit blogs WordPress disa vende të tjera të lidhura dhe. WordPress Premium Temat Magazine dhe është projekti më i ri për të ndihmuar komunitetin WordPress. WordPress Themes lover dhe design vlerësojmë shumë koduar mirë.