Divi WordPress Theme

Theme Skinizer – Një shumë qëllime Theme WordPress

Postuar tetor 10, 2012 nga CroMagI korporatës

Skinizer Theme Skinizer Theme  Another Multipurpose WordPress Theme

DOWNLOAD SKINIZER TEMA

Skinizer është një i fuqishëm për shumë qëllime Theme WordPress. Për shkak të përfshira para të bëra nga lëkurat ju mund të krijojë pretty much çdo lloj të faqes që ju dëshironi për të ndërtuar. Nga një personale dhe të biznesit në faqen kreativ dhe teknologji. Ne kemi vënë shumë përpjekje në hartimin lëkurat, sepse ne duam të japim çdo lëkurës duken tyre unike dhe të ndjehen.

 

Key Features Theme Skinizer

 

Kjo Wordpress theme premium vijnë me disa karakteristika kryesore që e bëjnë atë një nga më të mirë për shumë qëllime WordPress theme për çdo lloj të përdorues, shikoni faqen demo për më shumë info. Më poshtë është Skinizer Theme WordPress Karakteristika kryesore.

12 Lëkurat e bukur të dizajnuara për përdorim të menjëhershëm

Para-Made Skins (Fëmija Temat) janë vetëm disa klikime larg kur ju keni instaluar Skinizer. Të gjithë funksionalitetin e cila është përfshirë në Skinizer, si ju shihni në kjo demo, është në dispozicion në të gjitha lëkurat. Lëkurat janë të bukur dhe ne kemi vënë shumë përpjekje në to, por duke ndryshuar lëkurat është e lehtë si fllad i verës.

Kompozitor Përmbajtja v2 - Build Layouts komplekse pa shortcodes!

Ne kemi ndërtuar Drag tonë të parë&Drop Kompozitor Content përsëri në fillim 2011. Dhe ne kemi përmirësuar atë përgjatë rrugës. Build Layouts komplekse me vetëm disa klikime. Integrimi blogun tuaj / portofol / Stafi / Postimet testimonial në çdo faqe. Secili modul ka parametrat atë të vetë kështu që ju keni kontroll të plotë mbi atë se si modul duket si në faqen tuaj.

Përgjegjës

Skinizer është i përgjegjshëm deri në celular. Vizitorët tuaj me një celular ose tabletë do të merrni një version për pajisjen e tyre. Përgjegjshëm ndërtuar për iPhone, iPad, Telefon Android dhe tableta dhe pajisje të tjera të lëvizshme të përbashkëta.

Search Engine Optimization

Për ne kjo ishte një prioritet, when building Skinizer, to get the best results in search engines when using this theme. The content block is placed before the sidebar so the content crawled first by search engines. Also we’ve improved the heading (H1, H2, H3, etj) hierarchy in the content and sidebar. So your most important titles are most important to search engines as well.

 

Skinizer Theme Features

 

 • 12 Beautiful designed skins
 • Full Responsive Layout
 • Content Composer v2 (Zvarrit&Drop Content manager)
 • Template system (Save, load, import and export Page Templates to re-use on other pages/themes)
 • 10 modules to use in the Content Composer
 • Unlimited Portfolio Pages with categories
 • Super awesome portfolio styles to choose from
 • Powerful responsive slider with lots of options to fit your needs
 • Carrousel Slider to show portfolio / blog posts or custom content
 • Opcioni për të shtuar faqet tuaja sociale me temën
 • Portofoli filtrueshëm
 • Slider përgjegjshëm për të kudo në përmbajtjen tuaj
 • Portofol, Stafi & Llojet testimonial Custom Postimi

 

Demo Skinizer Theme & Shkarko

 

Skinizer – Office Skin 640x687 Skinizer Theme  Another Multipurpose WordPress Theme

A e keni të gëzojnë këtë artikull? Po të jetë kështu, ne do të duan të dëgjojnë mendimet tuaja në komentet më poshtë. Ajo do të jetë i madh në qoftë se ju të regjistruar tonë RSS feed ose nënshkruar për përditësime email për të marrë më të reja të freskëta Premium WordPress Themes shqyrtim. Më shumë i ri WordPress Themes shqyrtim do të shtohet dhe do të bëjë që të gjitha top WordPress Themes Zhvilluesit do të shtohet në shqyrtimin tonë.

Rreth Autorit

CroMag

Për 15 vjet Blogim,Webhosting, Domain Regjistrimi, Marketing, SEO, Dizenjoja dhe WordPress, me një rekord të suksesshëm udhë të menaxhimit blogs WordPress disa vende të tjera të lidhura dhe. WordPress Premium Temat Magazine dhe është projekti më i ri për të ndihmuar komunitetin WordPress. WordPress Themes lover dhe design vlerësojmë shumë koduar mirë.